enarzh-TWfrdeptes

Green Expo Gent 2024

Green Expo Gent
From September 08, 2024 until September 10, 2024
(Bitte überprüfen Sie die Daten und den Ort auf der offiziellen Website unten, bevor Sie teilnehmen.)

Green - Dé vakbeurs voor private en publieke groensector | GRÜN 2022

Vakbeurs voor de private en publieke groensector. Groei mee met een bloeiende sector. Van levend groen tot tuinaanleg. Fokus auf grüne Innovation. Bedankt aan alle bezoekers, exposanten en partners! Vakbeurs voor inrichting van open(bare) ruimte. Wat zeggen onze Exposanten?

De groensector groeit en bloeit. Daar draagt ​​u alle dagen een steentje aan bij, waarvoor dank. Maar kijkt u al naar (de uitdagingen van) morgen? Laten we dat samen doen, tijdens Green. Kwestie van netwerken, kennis vergaren en duurzame business doen. Okay, erfolgreicher Start hier.

Grün ist allround voor de groenprofessional. U vindt er een ruim aanbod aan bezoekers gaande van tuinaannemers tot overheidsgroendiensten en van tuin- en landschapsarchitecten tot retailers. Iedereen vindt z'n weg naar de enige Belgische vakbeurs voor tuin- en parkaanleg. Wees erbij!

Aan nieuwe initiatieven geen gebrek. Green staat garant voor trends en innovaties die uw bedrijf klaarstomen voor de toekomst. Zowel de private als de publieke groensector krijgt volop aandacht. Initiatieven zoals de 1 2 Tree award en Green Idea wurden innovative Ideen und Projekte extra in de bloemetjes gezet.

Bedankt voor uw bezoek of deelname aan Green 2022! SAVE THE DATE: De volgende editie vindt plaats im September 2024.

Naast Green vindt op dinsdag 27 september Open Spaces plaats. Hier komen openbare besturen, Attractionparken en verblijfsaccomodaties samen om hun open ruimte in te richten.

Hits: 1035

Registrierung und Tickets erhalten

Sie sollten sich auf der offiziellen Website von Green Expo Gent registrieren.
Offizielle Website http://www.green-expo.be/
Stellen Sie sicher, dass Sie das Datum und die Adresse doppelt überprüfen.

Karte des Veranstaltungsortes und Hotels in der Umgebung

Gent - Flandern Expo, Belgien Gent - Flandern Expo, Belgien


Kommentare

800 Zeichen übrig